Премиерът Бойко Борисов пристигна в  Мюнхен за участие в международната

...
Премиерът Бойко Борисов пристигна в  Мюнхен за участие в международната
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Трябва ли да станем недисциплинирани като Гърция, за да ни обърнете внимание

Премиерът Бойко Борисов дойде в  Мюнхен за присъединяване в интернационалната конференция по сигурността. По време на формалната вечеря на тематика " Нови хрумвания за Европа " той настоя за бързо решение за влизането на България в т.- нар. чакалня на еврозоната  и в Шенгенското пространство:

Има ли по-дисциплинирана и изпълняваща всички критерии години наред в Европейски Съюз от България? Има ли по-добре защитавана граница от българо-турската в Европа? След като години наред изпълняваме всички критерии, време е да вземете решение България да влезе в чакалнята на еврозоната и в Шенген. Отличниците би трябвало да получат отлични резултати за труда си. С цялото ми почитание към приятелите ми от Гърция, само че не може Гърция да е в Шенген, единствено тъй като е другар на Бавария, а България да не е. Ако би трябвало и ние да станем недисциплинирани, с цел да ни обърнете внимание.

В Мюнхенската конференция по сигурността взимат присъединяване държавни водачи от целия свят. На формалната вечеря Борисов прикани за по-добри връзки на Европейския съюз с Русия и Турция. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР